Aktualności21 października 2016 r.
Szkolenie w Centrum Dziedzictwa Kulinarnego i Turystyki Wiejskiej w Minikowie
Szkolenie w Centrum Dziedzictwa Kulinarnego  i Turystyki Wiejskiej w Minikowie

20 października w Centrum Dziedzictwa Kulinarnego  i Turystyki Wiejskiej w Minikowie odbyło się szkolenie z przyzagrodowego chowu gęsi w ramach projektu pn. „Skracanie łańcucha żywnościowego w ramach proekologicznej hodowli gęsi”. Podczas którego Pani dr inż. Halina Bielińska wygłosiła wykład „Przyzagrodowy chów gęsi: ekonomiczna efektywność chowu gęsi, zdrowie piskląt a wartość odżywcza mięsa i tłuszczu”.

Kulinarna mapa
Pozostałe aktualności
wybierz rok
18 grudnia 2016 r.
Świąteczna atmosfera w Kruszwicy
17 grudnia 2016 r.
Spotkanie Wigilijne 2016 w Mundurowym Klubie Motorowym Rzeczpospolitej Polskiej
7 grudnia 2016 r.
Święto Seniorów w Kruszwicy
25 listopada 2016 r.
Wieczór andrzejkowy
25 listopada 2016 r.
"Wielka bitwa na poduszki"
19 listopada 2016 r.
Konkurs fotograficzny "Najlepsze zdjęcie z gęsią"
15 listopada 2016 r.
Uroczystość wręczenia certyfikatów członkostwa w regionalnej sieci
12 listopada 2016 r.
Warszaty kulinarne w Minikowie
12 listopada 2016 r.
„Wielka walka na poduszki z gęsiego pierza”
8 listopada 2016 r.
Zajęcia warsztatowe w Minikowie
>> czytaj więcej aktualności
W ramach strony PolskaBialaGes.pl stosujemy pliki cookies. Możesz samodzielnie zarządzać cookies i dokonać zmiany ustawień w swojej przeglądarce.
Więcej informacji znajdziesz na stronie cookies.